A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Доброславський ліцей" Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

НМТ

04.04.2023р. відбулась зустріч з випускниками 11-х класів щодо НМТ 2023, де директор ліцею Лілія ВІДОМЕНКО та заступник директора з навчально-виховної роботи Грицюта О.І. ознайомили випускників з умовами подання документів. Присутні батьки отримали відповіді на всі запитання. Подробиці щодо вступу можна переглянути на офіційному сайті https://testportal.gov.ua/

16:45 05.04.2023

І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

І знову перемога. вітаю ученицю 11-Б класу Донець Тетяну з перемогою у конкурсі "Євро весна" у 2 номінаціях (перше місце). Бажаю тобі Тетянко творчих злетів у твоєму житті, не зупинятися на досягнутому. Подяка також і мамі Донець О.В.

13:41 03.04.2023

У місті Чорноморськ відбувся освітянський форум «Освіта в умовах війни: виклики та можливості їх подолання», в якому взяли участь близько 300 керівників закладів освіти та керівників органів управління освіти територіальних громад Одеського району.

На ньому була присутня директорка ліцею Лілія Відоменко. Під час форуму Лілія Олексіївна була нагороджена почесною грамотою за високу професійну майстерність, тривалу і бездоганну педагогічну діяльність та активну громадську позицію.

15:22 24.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень