A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Доброславський ліцей" Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

Досягнення вчителів Доброславського ліцею

Вітаємо з перемогою у ІІ Всеукраїнському конкурсі проектів "Українська мова в об'єктиві" Донець Тетяну та Фомюк Л.С. за успішну підготовку учениці! Молодці!!! Бажаємо подальших успіхів!     

09:17 07.12.2022

День Збройних сил України - одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою.

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

12:10 06.12.2022

День волонтера - дуже важливе свято для України цього року під час війни.

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери - це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.Волонтерство – це хороша можливість стати кращим, роблячи добро іншим. Воно закладене в генетичному коді та в культурі українців. 

12:32 05.12.2022

3 грудня-Міжнародний день людей з інвалідністю

Звичайно, цей день не можна називати святковим, але він підкреслює необхідність забезпечення рівних прав дітей з інвалідністю та їх участі в житті суспільства. Варто також підкреслити, що переймаючись буденними проблемами, кожен із нас має замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я. Ми не маємо забувати, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги та уваги.

16:56 03.12.2022

Гордість Доброславського ліцею

Наші діти-наше майбутнє! Вони стимулюють, надихають, спонукають нас до кращого. Учні та вчитель інформатики  Доброславського ліцею брали участь в II Всеукраїському інженерному хакатоні SmaRTF 2022:SMART MILITARY ELECTRONICS та отримали диплом учасника.

16:20 01.12.2022

Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля"

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всекраїнська акція " 16 днів проти насилля" з метою привернення уваги до проблем подолання насильстава в сім'ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Дати початку та завершення Акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства та дії щодо захисту прав людини.

09:36 25.11.2022

День пам'яті жертв Голодомору

Щорічно Україна в четверту суботу листопада, цьогоріч пам'ятна дата припадає на 26 листопада, вшановує пам'ять загиблих від Голодомору 1932-1933 років та масових штучних голодів. О 16:00 оголошується загальнонаціональна хвилина мовчання. Педагогом-організатором Оленою Гриб була проведена зустріч з дітьми, та в знак пам'яті діти зробили квітки незабудьки та розмістили іх на карті України.

09:17 25.11.2022

Обмін досвідом під час дистанційного навчання

А ми продовжуємо обмінюватися досвідом роботи під час дистанційного навчання 👩‍💻 Сьогодні провели зустріч з учителями математичного циклу, фізики та хімії  Доброславського ліцею.  Опрацювали нормативні документів📚✏️ І, звичайно, практична частина зустрічі. Своїми напрацюваннями з нами поділилась учасниця проєкту "Навчай для України ", вчитель математики @Вікторія Комарин,  продемонстрували які цифрові інструменти використовує, як працює із своїми учнями.  Щиро вдячна своїм колегам, за активність, а особливо - зворотній зв'язок. Це безцінно!❤

16:55 17.11.2022

Простими словами про складне

Простими словами про складне. Чергова зустріч на тему дистанційного освітнього процесу і знову ефективна ✅️ Так, є питання. Так, є труднощі. Але я переконана, що шляхом спілкування можна вирішити все (або майже все🙄). Головне прочитати (і це не тому, що я філолог), ще раз прочитати, а потім обговорити. Так можна знайти оте вирішання проблемного питання, якого, здається, не видно зовсім. Anya Kudrinova та Катерина Сітайло розказали про родзинки, які використовують під час дистанційних уроків. Неймовірно, дякуємо🤗🤝🌸

15:58 16.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень