A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Доброславський ліцей" Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

Самоврядування

Сьогодні у нашому навчальному закладі відбулась зустріч "Учнівське самоврядування: що? чому? навіщо?"

07:14 13.01.2023

Вдосконалення знань

Сьогодні відбулась зустріч вчителів щодо вдосконалення навичок по роботі з інструментами дистанційного навчання. Основним додатком, який детально розглянули вчителі став Kahoot. Це ігрова платформа, з допомогою якої можна гейміфікувати навчальний процес. На початку вчителі відчули себе на місці учнів під час гри, а потім створили власну гру відповідно до предмету, який викладають. Також було презентовано інтерактивну дошку Classroomscreen, де можна поєднувати різні елементи уроку в одному місці, а саме презентації, таймер, реакції учнів та багато іншого. Зустріч провели: @Bohdan Stanchuk i Уляна Скрябікова

07:12 13.01.2023

Досягнення наших учнів

Вітаємо учасників Марафону!!!! Було важко, часом без світла та зв'язку, але ви успішно виконали завдвння 4 етапів, посіли почесні 4 та 7 місце. Це ваша особиста маленька ПЕРЕМОГА!

16:53 10.01.2023

З Різдвом!

Хай у Вашій хаті — злагода панує, Хай любов дитяти за вами мандрує, Зичу господарям щастя й врожаю, Усім добрим людям — здоров'я бажаю!

15:54 06.01.2023

Вибори Президента школи

#Доброславськийліцей Протягом листопада учні Доброславського ліцею мали можливість ознайомитися з програмами кандидатів в президенти учнівського самоврядування. За результатами таємного голосування учнів, переможницею стала  учениця 9-Б класу Люсак Анастасія. Вітаємо Президента Доброславського ліцею!

21:33 25.12.2022

Благодійній проєкт

#Доброславськійліцей доєднався до участі у благодійному освітньому проєкті #Flowers4school спрямованому на озелення Українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Головною місія проєкту- познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей і покаже їм що садівництво це весела справа яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини

16:17 23.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень