A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Доброславський ліцей" Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

Дистанційне навчання

Скільки всього ми вже знаємо, вміємо і робимо. Але скільки ж питань виникає.Сьогоднішню зустріч із вчителями початкових класів Доброславського ліцею присвятили цій важливій темі. Вкотре опрацювали документи (розклали все по поличкам). Поговорили і про виклики, і про труднощі. А ще були активні, встигли попрацювати із віртуальною дошкою Jamboard. А ще ( і це найцікавіше) поділитися досвідом. Світлана Буценко продемонструвала як творчо, цікаво вона проводить із своїми учнями 3-Б класу ранкові зустрічі. А Тетяна Понедільченко детально показала які ж вона застосовує активності на уроках 2-А. Ми, навіть, побували у ролі учнів і це суперово. Колеги, ви просто зірочки. Дякуємо за таку співрацю.

09:16 15.11.2022

Радіодиктант 2022 рік

 Здобувачі Доброславського ліцею, вчителі та працівники закладу взяли участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту Національної єдності.

12:38 09.11.2022

На хвилях Чорного моря

Свято Міжнорадний день Чорного моря відзначають 31 жовтня. Важко уявити що 8000 років тому Чорне море було гігантським озером, схожим на Каспійське море. Коли потужний землетрус розколов сушу, утворилась протока Босфор у Туреччині. Вона з'єднала озеро із Середземним морем, й ось тоді, сюди ринули потоки морської, солоної води. Є цікава версія, що море назвади Чорним через жахливі шторми, під час яких вода в морі темніє.

09:19 31.10.2022

Всеукраїнський проєкт " Єдина Україна"

Вчителі історії Доброслсавського ліцею беруть участь у Всеукраїнському проєкті "Єдина Україна". Головна мета акції- формування української громадянської ідентичності серед населення через донесення історичних фактів, фагомих у написанні історії Незалежності України.

09:17 31.10.2022

Навчання для освітян під назвою " Надання психолоічної підтримки дітям та їхнім батькам в умовах війни"

24.10.2022 р. колектив Добросласького ліцею взяв участь у навчання для освітян під назвою "Надання психологічної підтримки дітям та їхнім батькам в умовах війни". Дякуємо за запрошення Управлінню освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради та ГО "Дівчата".

14:02 25.10.2022

" В нас єдина мета- Україна свята, нездоланна ніким і ніколи"

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, під гаслом "В нас єдина мета- Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!" Бібліотекарем Данилюк Світланою за допомогою класних керівників, було організовано виставку дитячих малюнків. В ідеї виставці прослідковується Життя країни до війни, сьогодення і наше майбутнє, квітуче, сяюче, процвітаюче. На виставці "Україна єдина" отримала грамоти 5-Б класс, класний керівник Бирка І.С.- Чвуш К., Васильєва В., Рамазян А.; 6-В клас класний керівник Гаврилюк Є.Г.- Волощук Н., Кіфор Д., Шевченко Т., Науменко М.. Малєнков М.; 7-А клас класний керівник Малєнков І.М.- Єклєма А., Чайковський А.; 8-Б клас класний керівник Кирниченко В.В.- Аверкіна П., Базюк А., Салганік О., Новіцька Є., Іваніченко О., Кушнір А., Скалозуб Ю.,Донич І., Люсак А.

14:38 14.10.2022

Вшанування мужності та героїзму

З метою вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності і територіальної цілісності Україіни, заступниця директора з ВР Уляна Скрябікова та педагог-організатор Олена Гриб підготували та провели для учнів ліцею виховний захід "У єдності наша сила!" Також учні мали можливість переглянути короткометражний фільм "Тривога". Фільм- про оточуючу дійсність усіх українців, які живуть у стані війни. Привітали захисників та захисниць , побажали нашій Україні МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ!

14:38 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень